Pauli van Oort

Mijn doel: Leiders creëren waar men graag mee en voor wil werken


Pauli van Oort

Wie ben je?
Ik ben een verbinder. Hoofd en hart zijn voor mij onlosmakelijk verbonden. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van mens én organisatie. Onderzoekend en nieuwsgierig naar de ‘why’. Gedreven en pragmatisch in het ‘wat’ en ‘hoe’. Oplossingsgericht, inspirerend en altijd een tandje dieper gravend in de interactie.

Wat doe je bij RONT?

Ik ben senior adviseur leiderschap- en organisatieontwikkeling. Veelal actief in langdurige ontwikkeltrajecten. Sparringpartner /coach voor alle niveaus in de organisatie. Ik creëer samenhang tussen de gewenste strategie en daarbij behorende ontwikkeling. Met mijn systemische bril help ik organisaties, teams en individuen belemmerende patronen in samenwerkingsrelaties en ontwikkeling zichtbaar en oplosbaar te maken.

Wat heb je gedaan of geschreven?

Als verandermanager bij TNO Defensie en Veiligheid, leiding gegeven aan het verandertraject naar een meer marktgerichte organisatie. In mijn rol als programmamanager leiderschapsontwikkeling heb ik een groot aantal directieteams in het Gevangeniswezen mogen begeleiden in hun leiderschapontwikkeling. Voor een forensische kliniek actief als strategisch adviseur en coach voor directie en middenkader. Bij de Nationale Politie als interim leiderschap- organisatieontwikkelaar betrokken bij de transitie van de Dienst Informatie Management. Verder actief als kerndocent persoonlijke leiderschapsontwikkeling in het MBA programma Public Management van de Universiteit Twente.

Contact

P.I. (Pauli) van Oort MBA

Senior Consultant
+ 31 (0) 6 223 730 44

oort@rontmc.nl

LinkedIn

Specialisaties

Leiderschap

A3 methodiek

Rijker Verantwoorden