Training Casus- en Procesregie voor het Veiligheidshuis

Het vinden van wegen om te komen tot effectieve interventies en beheersbare situaties

Casus- en procesregie op het grensvlak van gemeente, zorg en justitie

Een casus- en procesregisseur is een spin in het web. De training "Casus- en Procesregie voor het Veiligheidshuis” is een maatwerktraining die praktische handvatten biedt.

Als casus- of procesregisseur in het Veiligheidshuis verbindt u de verschillende partijen die hier samenwerken aan het terugdringen van overlast en criminaliteit. Hierbij moet u kunnen omgaan met complexe problematiek zoals die van veelplegers, jeugdige en volwassen criminelen, mensen die betrokken zijn bij huiselijk geweld of ex-gedetineerden. Steeds is er sprake van ernstige problematiek die vanuit één discipline niet opgelost kan worden. Het is daarom belangrijk dat u zicht weet te krijgen op de - soms uitzichtloze - situaties waarin de betrokkenen zich bevinden en dat u daarvoor een passende aanpak biedt. Bovendien krijgt u nogal eens te maken met verschil van inzicht bij verschillende betrokkenen vanuit gemeente, zorg en justitie. In dit spanningsveld moet u wegen vinden om te komen tot effectieve interventies en beheersbare situaties.

Voorafgaand aan de training ontvangt elke deelnemer een intakeformulier, waardoor vooraf de belangrijkste praktijkvragen in beeld worden gebracht. Op basis van de intake wordt een definitief programma vastgesteld.

Voor meer informatie over het programma kunt u het infoblad downloaden of neem direct contact op met Joost Vos. 

Facts

Data
Dinsdag 12 februari 2019 en dinsdag 5 maart 2019

Duur

2 dagen

Kosten

€995, - vrijgesteld van btw, incl. materiaal en verblijfsarrangement

Locatie

Centraal in Nederland

Direct inschrijven?

Ik meld me aan voor de training Casus- en procesregie - 12 februari en 5 maart 2019

Ik ga akkoord met de opleidingsvoorwaarden van RONT Management Consultants.
Inschrijven
Uitschrijven
Door je aanvraag word je ook toegevoegd aan onze ‘nieuwsbrieflijst’ met tips en inspiratie over Waarderend Auditen. Deze ontvang je gemiddeld 2x per jaar. Je kan je altijd eenvoudig afmelden.

Meer info

Casusregie voor het

Veiligheidshuis

Casus- en

Procesregie voor

het Veiligheidshuis

Joost Vos