arrow_drop_up arrow_drop_down

Harriët Verkleij

Ik houd van overzicht én van detail


Harriët Verkleij

Wie ben je?

Ik ben een generalist, met zowel een sociale studie als een financiële opleiding in mijn bagage. Ik ben een pragmatische aanpakker met een goed ontwikkeld analytisch vermogen, die werkt met veel energie en plezier. Ik houd van overzicht én van detail.

Mijn hele werkzame leven ben ik actief als adviseur voor organisaties, op allerlei gebied. Werk is zo’n belangrijk onderdeel van een mensenleven, dat ik er graag aan bijdraag dat werk voldoening geeft, leidt tot het bedoelde resultaat en een bron van ontwikkeling en plezier is. Daar resultaat in te behalen brengt mijzelf ook ontwikkeling en voldoening.

Wat doe je bij RONT?

Als senior consultant werk ik graag mee aan ambities rond kwaliteit van de organisatie, planvorming (A3 methodiek), heldere processen en aantoonbaar resultaat. Ook heb ik veel ervaring in het doorlichten van organisaties.

Naast de consultancy ben ik bij RONT verantwoordelijk voor de hele interne bedrijfsvoering met ons geweldige team van de binnendienst.

Wat heb je gedaan of geschreven?

Ik heb veel organisatiedoorlichtingen en audits gedaan, o.a. bij het UWV en bij veiligheidsregio’s/brandweer. Ook heb ik een ruime ervaring met de A3 methodiek: planvorming, managementgesprekken en bewaken van acties en resultaten. Verder heb ik als generalist een keur aan projecten gedaan: ontwerp van een systeem van certificatie van veilige arbeidsomstandigheden; ontwikkeling van een soepele Customer Journey bij een grote publieksorganisatie, versterking van een team rond evenementenorganisatie, een onderzoek naar de werkdilemma’s van sociale wijkteams wat leidde tot de publicatie: Het wijkteam als werkplaats: Samenwerking met impact in 20 dilemma’s, maart 2016.

Contact

Drs. H.E.M. (Harriët) Verkleij
Senior Consultant

+ 31 (0) 6 226 951 32

verkleij@rontmc.nl

LinkedIn

Specialisaties

A3 methodiek

Uw (jaar)plan op één A3-tje!
Meer sturing en minder papier met de A3 methodiek.

FRAMworks

Grip krijgen op de huidige complexe en dynamische processen op de werkvloer.