Page content

article content

Afscheidssymposium Arie Ouwens: het nieuwe kwaliteitsdenken

Op 9 januari werd in het kader van het afscheid van Arie Ouwens, kwaliteitsmanager bij Reclassering Nederland, een symposium georganiseerd. Als spreker nam Joost Vos de aanwezigen mee in de ontwikkeling van het kwaliteitsdenken. Van ‘New Public Management’ naar ‘New Public Governance’: van sturing op resultaten naar samenwerking in netwerken (terug naar de bedoeling). Vanuit de beweging die gaande is gaat Joost in op drie actuele opgaven voor het kwaliteitsmanagement. Het nieuwe kwaliteitsdenken moet in het teken staan van een andere oriëntatie op professionaliteit, risicomanagement en verantwoording.

Nieuwsgierig naar deze drie actuele opgaven voor het nieuwe kwaliteitsdenken? Benieuwd naar hoe Reclassering Nederland het thema Kwaliteit oppakt in een veranderd landschap? In het verslag van het symposium leest u hierover meer:
Verslag afscheidssymposium Arie Ouwens 9-1-2019

Comment Section

0 reacties op “Afscheidssymposium Arie Ouwens: het nieuwe kwaliteitsdenken

Plaats een reactie


*


Sebastiaan Huppelschoten
Wat mij drijft is de ontwikkeling van zowel mensen als de organisatie in zijn geheel, met een optimale inzet van ieders kwaliteiten. Ik heb Personeel & Organisatie en Human Resource Development gestudeerd en ben meerdere jaren werkzaam geweest binnen de detacheringswereld in onder andere het onderwijs. Energie krijg ik van adviseren, ondersteunen, ontwikkelen en optimaliseren, vanuit een positieve en kritische houding. Graag ben ik de schakel die anderen verbind en een brug slaat tussen doelen en belangen op diverse niveaus.